Informatikai viszonteladók

A Kavazar.cloud Kft. egy olyan informatikai vállalat, amely viszonteladó cégeken keresztül juttatja el a végfelhasználókhoz szolgáltatásait.

Üzleti partnerek lehetnek IT üzemeltető és szolgáltató cégek vagy szoftverfejlesztők, akiknek a Kvazar.cloud olyan stabil szakmai hátteret biztosít, hogy a viszonteladók könnyen és gyorsan ki tudják elégíteni a végfelhasználók informatikai igényeit. Egyedülálló módon automatizált és skálázható üzletmenetükkel képessé teszik a viszonteladókat, hogy agilis informatikai szolgáltatásokat nyújthassanak ügyfeleiknek. Ennek fő eszköze a Kvazar.cloud Marketplace, amelyhez belépést kizárólag szerződött partnereknek biztosítanak. Ezen a felületen különböző csomagajánlatok találhatók, amelyek közül a viszonteladó partner azt választhatja ki, ami a legjobb neki és az ő ügyfelének.

A vállalat fő célja, hogy informatikai viszonteladókét olyan szolgáltatást nyújtson, amellyel mindkét fél a lehető legeredményesebb és leghatékonyabb munkát tudja végezni az együttműködésnek köszönhetően.