Miben segíthet a cégek számára egy külsős HR szolgáltató bevonása?

Nem titok, hogy rengeteg Magyarországon tevékenykedő hazai és külföldi vállalat küzd komoly munkaerőhiánnyal. Új kollégákat általában frissen létesült vagy megüresedett pozíciókra, illetve megnövekedett munkamennyiség miatt keresnek. A sikeres toborzás azonban a legtöbb esetben a részleteken múlik.

A munkaerő felvétel anyagi forrásokat és hosszú időt vesz igénybe. Ez jelentősen leegyszerűsödhet egy profi HR szolgáltató bevonásával. A címben szereplő kérdés tehát sok vállalat életében felmerül. Megéri külsős partnert alkalmazni és vajon mit tesz hozzá a cég sikereihez ez a lépés?

A munkaerő közvetítéssel vagy kölcsönzéssel megbízott cégek igen nagy tapasztalatuk révén sikerrel felkutatják és megszerzik a megbízó számára legideálisabb jelölteket. A toborzás folyamatában nagy szerepet játszó pontos igények meghatározását, a hirdetések szövegét és a megjelenési csatornákat is egyéni szempontok figyelembevételével végzik. Az együttműködés minden esetben kölcsönös előnyökön alapul, így lehet gyümölcsöző ez a fajta partneri kapcsolat.