Megéri képezni a munkavállalókat

Habár számos vezető szerint nagy szükség van a munkavállalók folyamatos szakmai képzésére, a magas képzési költségek sok vezetőt eltántorítanak attól, hogy képezzék a dolgozókat. Azonban ezzel a vállalkozás hosszú távú versenyképességét kockáztatják, hiszen képzett munkavállalók nélkül aligha lehet sikeres bármilyen szervezet. 

A képzési költségeket azonban lehet csökkenteni, ugyanis bizonyos képzések elszámolhatóak. A Learning Innovation elszámolható felnőttképzés széles kínálatát biztosítja. A képzések területén a szervezet nagy tapasztalattal rendelkezik, ugyanis már több, mint 20 éve van jelen a piacon. Fő tevékenységi köre a humán területhez kapcsolódik, mint a felnőttképzés, a vezetőképzés, illetve a szervezetfejlesztés.

A Learning Innovation által nyújtott magas szakmai színvonalat igazolja az IFKA minősítés is. Az IFKA az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódjaként a hazai gazdasági élet aktív szereplője. Az általa minősített vállalkozások megbízhatóak és magas minőségű szolgáltatást nyújtanak.