Két évtizedes szakmai múlt a felnőttképzésben

A mai változó munkaerőpiaci környezetben sokan döntenek a karrierváltás mellett, ami egyre növekvő igényt támaszt a minőségi felnőttképzések iránt.

A Learning Innovation a hazai felnőttképzés egyik meghatározó szereplője, amely több, mint 20 éve végzi tevékenységét ezen a területen. Egyáltalán mit is jelent a felnőttképzés, miben különbözik a közoktatástól? A felnőttképzés minden olyan területet jelent, amely a közoktatáson kívül esik, mint a magánképzések, szakmai képzések, amelyeket egy vállalat végez a munkavállalói részére. Röviden olyan célirányos kompetencia kialakításra és kompetencia fejlesztésre irányuló képzések, amelyek szervezetten valósulnak meg, és nem tartozik a köznevelési- , szakképző- és a felsőoktatási intézmények alapfeladatai közé. A Learning Innovation kínálatában többek között egészségügyi, pedagógus és szociális továbbképzések is megtalálhatóak.

Fontos, hogy jelenleg már csak a megújult felnőttképzési törvény szerint indíthatóak a képzések, és a Learning Innovation képzései megfelelnek minden jogszabályi előírásnak.