Hazai vállalkozások stratégiai fejlesztése

A Learning Innovation 2000-ben alakult, humán területen immár 20 éve működik, elsősorban felnőttképzéssel, innovációs fejlesztésekkel, tartalom- és szervezetfejlesztéssel, illetve üzleti tanácsadással foglalkozik.

Jelen van a felnőttképzés piacán is, intézményi- és programakkreditációja lehetővé teszi különböző felnőttképzési programok szervezését és lebonyolítását, többek között ennek köszönhetően az IFKA által minősített képző vállalkozás. Az IFKA a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplőjeként az elmúlt huszonkét év alatt ismertté és elismertté vált a logisztika, a minőségügy és a környezetvédelem terén, 2013-tól az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja.

Szakértő partnereivel szervezeti kompetenciáira alapozva részt vesz hazai, átfogó stratégiák fejlesztésében. Tevékenységei a hazai és európai uniós célkitűzésekhez illeszkednek. Közhasznú feladataihoz jelentős források bevonására képes, projektjeivel sikeresen méretteti meg magát hazai és európai uniós, erősen versenyző szakmai környezetben.