Eredményprofilok a PractiWork segítségével

A tapasztalatok és a különböző munkáltatók elvárásainak ismeretében tudjuk azt, hogy milyen kompetenciákra van szükség ahhoz, hogy egy munkavállaló jó teljesítményt nyújtson az adott munkakörben.  

A PractiWork eredményprofilok abban segítenek, hogy megtudhassuk, vajon adott munkakörben a kompetenciák milyen szintjére van szükség ahhoz, hogy a potenciális jelölt jól teljesítsen. Ennek ismeretében pedig nagyobb eséllyel tudjuk kiválasztani a megfelelő jelöltet, aki hosszú távon is beválik az adott munkakörben.

Abban, hogy a potenciális munkaerő kompetenciái mennyire megfelelőek, a meglévő munkavállalók készségei nyújtanak viszonyítási alapot. Ezért először érdemes a cég meglévő munkavállalóinak 20-100 fős csoportján elvégezni a komplex kompetenciamérést. Ezek alapján pedig meghatározhatjuk azokat a referenciaértékeket, amelyek összefüggnek a munkában nyújtott csúcsteljesítménnyel, amiből pedig következtetéseket vonhatunk le arra nézve, hogy a dolgozó beválik-e az adott cégnél, az adott munkakörben hosszú távon.