A rugalmas foglalkoztatás jogi vonatkozásai

Ha egy cég úgy dönt, hogy elérhetővé teszi a távmunkát a dolgozóinak, elsőre talán nem is gondolja, hogy mennyi jogi, szabályozási kérdések merülnek fel a távoli munkavégzés esetén.

A Learning Innovation tevékenységei közé tartozik a távmunka tanácsadás, így hatékony segítséget tud nyújtani olyan vállalkozások számára, amelyek rugalmas foglalkoztatás formára szeretnének átállni. A vonatkozó HR és szervezetfejlesztési teendőkben, a rugalmas foglalkoztatáshoz kapcsolódó dokumentumok kialakításában, illetve a felmerülő vezetői és munkavállalói képzésekben is számíthatunk a Learning Innovation csapatára. Ezen felül pedig a munkafolyamatok kialakításában, átalakításában is segítenek, ami azért fontos, mert a távmunka miatt megváltozhatnak a céges folyamatok, mert máshogyan kell dolgozni otthonról, mint amikor az irodában lehetőség van mindenkivel személyesen is egyeztetni.

A Learning Innovation tehát egy olyan komplex tanácsadási szolgáltatást kínál a rugalmas munkavégzésre átálló cégeknek, amellyel zökkenőmentes lehet az átállási folyamat, e mellett pedig minden jogi, szabályozási kritériumnak megfelelhetnek.