Nem elegendő a felhős mentés az adatok biztonsága érdekében

Az egyik leggyakrabban előforduló probléma egy cég életében a biztonsági mentés hiánya. Nem szabad elfelejteni, hogy bármilyen véletlen folytán adódhat olyan hiba, amely miatt a vállalkozás fontos adatai elveszhetnek. Az adatvesztés mellett az is kellemetlen, hogy több órányi munka vész el ilyenkor.

Erre ad megoldást a Microsoft 365 Dropsuite-ja. Ez egy olyan felhőalapú mentési szolgáltatás, amellyel alacsony költségek mellett lehetséges az adatok biztonságos mentése. Legyen szó akár email-es, vagy feltöltött adatokról, ennek segítségével gyorsan helyreállíthatók az elveszett dokumentumok. Továbbá előnyét képezi az is, hogy régi, akár több éves adatokat is könnyen elő lehet keresni, hiszen archiválási lehetőségeket is kínál. Nem igényel szaktudást, könnyű a kezelhetősége, így bárki számára elérhető.

A Kvazar.cloud ezt havidíjas szolgáltatásként nyújtja a partnerei számára fix árral, így nem függ a postafiók méretétől sem. Ezenkívül nem csak asztali számítógépről vagy laptopról elérhető, hanem okostelefonról és táblagépről is, így bárhol kezelhetővé teszi az adatokat.