Így hozz létre Gmail fiókot

A Jobtain az egyik legnagyobb hazai munkaerő-kölcsönző, amely nem csak állásajánlatokkal segíti a munkát keresőket, hanem tippekkel és tanácsokkal is igyekszik megkönnyíteni az álláskeresést.

A cég olyan tudnivalókkal is ellátja a pályázókat, ami a munkájuk során hasznos lehet. Például részletesen leírja azt is, hogyan történik egy Gmail fiók létrehozása, illetve milyen egyéb, a munkát támogató alkalmazásai vannak a Google-nek. 

Ma már egyre több cég használja a Google alkalmazásait, ezért indokolt, hogy mindenki tudja használni. A Gmail pedig egyre inkább elfogadott az üzleti életben is, így ha valaki állásra szeretne pályázni, sokkal jobban mutat feltüntetni egy Gmail-es email fiókot az önéletrajzban, mint bármilyen más ingyenes email küldő szolgáltatást. Ez ugyan apróságnak tűnhet, de mégis fontos, hiszen ameddig nem találkozunk személyesen leendő munkáltatónkkal, addig csak az önéletrajzunk és a motivációs levelünk lehet a kapaszkodó, hogy megítéljenek minket. Itt pedig igenis számítanak az apró részletek.