HOGYAN ZAJLIK A KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÓ KÖLCSÖNZÉSE?

A külföldi munkavállalók kölcsönzése az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a vállalatok és szervezetek számára, akik kiválóan képzett és tapasztalt szakembereket keresnek a munkaerőpiaci igényeik kielégítéséhez. 

Az első lépés a megfelelő külföldi munkavállaló kölcsönző cég kiválasztása. Ez a vállalat lesz a közvetítő a vállalatod és a külföldi szakember között, így fontos, hogy megbízható és tapasztalt szolgáltatót válassz.

Miután kiválasztottad a kölcsönzőt, meg kell határoznod az igényeidet és a projekt paramétereit. Milyen szakembert keresel, és milyen időtartamra? Ezek az információk segítenek a kölcsönző cégnek az ideális jelölt megtalálásában.

A kölcsönző cég az igényeid alapján elkezdi keresni és értékelni a potenciális jelölteket. Ők fogják lebonyolítani az interjúkat és a teszteket a kiválasztott szakemberekkel, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek a követelményeknek.

Ha megtalálják a megfelelő jelöltet, a kölcsönző cég egy összefoglalót készít, amely tartalmazza a jelölt kvalifikációit és a munkakör leírását. Ezt követően a vállalatod és a kölcsönző cég megállapodást köt a projekt végrehajtásáról és a szerződéses feltételekről.