Az IFKA elősegíti a gazdaság keresleti és kínálati oldala közötti összeköttetést

A Learning Innovation egy olyan 2000-ben alakult, humán területen immár 20 éve működő vállalkozás, amely elsősorban felnőttképzéssel, innovációs fejlesztésekkel, tartalom- és szervezetfejlesztéssel, illetve üzleti tanácsadással foglalkozik.

Partnereiket mindezek mellett a források felkutatásában segítik, hiszen munkatársain a releváns pályázati lehetőségeket jól ismerő és a projektgenerálás folyamatában is jártas szakemberek. Így nem véletlen, hogy a cég IFKA engedéllyel rendelkező képző. Az IFKA a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplőjeként az elmúlt huszonkét év alatt ismertté és elismertté vált a logisztika, a minőségügy és a környezetvédelem terén. Új feladataik egyike a foglalkoztatás bővítése. Közhasznú tevékenységeikkel a gazdaság fejlődését ösztönözik, a kutatás-fejlesztés, szakképzés, logisztika, környezetvédelem és foglalkoztatás terén.

A szervezet elősegíti a gazdaság keresleti-kínálati oldala közötti összeköttetést az oktatás, a foglalkoztatás-bővítés, a kutatás-fejlesztés és innováció, a környezetvédelem és a logisztika terén.