Az értékeken alapuló könyvkiadás sikerei

Az 1994-ben alapított Scolar Kiadónál a kezdetektől fogva hűen ragaszkodnak ahhoz, hogy a pillanatnyi trendek helyett a saját értékrendszerükön alapuló döntések mellett tegyék le a voksukat. A hosszú-hosszú évek alatt egyre bővült a könyveik műfaj és témaválasztéka. Mára a gyerekirodalomtól kezdve az életmódon és a pszichológián át a művészeti albumok és történelmi regényekig minden tematika képviselteti magát. Náluk a létező legváltozatosabb kínálatban találhatja meg bárki a kedvenc olvasnivalóját.

Több külföldi szerző is a Scolar Kiadónál jelentette meg első, magyar nyelvre lefordított művét és szerzőik között tudhatják az olyan sikerkönyvek alkotóit is, mint például Linn Ullmann, Janne Teller vagy David Grossman. A magyar szerzők közül Gerlóczy Márton, Tisza Kata és Karafiáth Orsolya kötetei is náluk jelentek meg.

A fenti felsorolás persze koránt sem teljes, de az egész hónapon át tartó online akciójuk keretén belül tőlük és még több magyar és külföldi szerző 2022-es sikerkönyvét vásárolhatjuk meg 30-50%-os kedvezménnyel.