Gyógyszer és reklám

Sohasem voltam TV függő. Általában nem volt rá időm, de nem is hiányzott.

Aztán jött a betegség, lett már szabadidőm, sőt ennek is nagy részét otthon kellett töltenem. Olvasni is szeretek, de jutott bőven időm tévézni is. Aki tévét néz, tudja és látja is, hogy a reklámok kikerülhetetlenek. Ekkor jött a felismerés, hogy ifjúkoromban rossz szakmát választottam! A tévéreklám ugyanis nem olcsó, sok pénz van tehát a gyógyszeriparban, mert a reklámok nagy része gyógyszert kínál. Reggeltől-estig, kívül-belül, alulra-felülre, csecsemőnek(sőt már magzatnak!!!)-aggastyánnak mindenre ajánlanak valamit.

Amire muszáj, arra persze feltétlenül kell. De ne felejtsük el, a gyógyhatás mellett rengeteg mérget is beviszünk ezek szedésével.

Hogy miért írom ezt?

Két hete vásárolni mentem a piacra, elájultam, mentők, 80/40 vérnyomás, sürgősségi. Itt nem találtak érdemben semmit és hazaengedtek. Aztán kivizsgálás, belgyógyászat, neurológia, agyi CT, szívultrahang.

Eredmény: előző műtétes időszakom lezárásaként szednem kellett egy gyógyszert minden nap (5 hónapja), ennek mellékhatása okozta a rosszullétet.

Tehát csínján a gyógyszerekkel!

Csak amit muszáj!